RING OSS - 08-12 42 00 40

Stenläggning Uppsala

RING OSS - 08-12 42 00 40

Stenläggning

Vi fixar alla typer av markarbeten och stenläggning i Uppsala.

Har du en uteplats som du önskar renovera? Har du planer om att bygga en pool bakom huset och behöver hjälp med stenläggning i Uppsala? Som totalentreprenad inom mark- och stenarbeten i Uppsala utför vi alla former av renoveringar och läggningar av kantsten, marksten, plattsättning, kakling m.m.

Kontakta oss och begär offert när du önskar göra en professionell stenläggning i Uppsala med omnejd!

Professionell stenläggning i Uppsala

Vi erbjuder och utför del- och totalentreprenad inom stenläggning i Uppsala med omnejd. Vi gör allt från planering, projektering till de minsta detaljerna vid färdigställande av arbetet. Då det finns en mängd olika stenmaterial att välja på och som skiljer sig åt när det gäller pris, stenläggningsteknik, underlaget där de skall sättas och projektets karaktär, är det desto viktigare att välja en utförare som kan garantera ett välgenomtänkt och utfört arbete.

Då vi dagligen möter kunder med olika behov är vi vana vid att arbeta med stenläggning vid olika arbets- och markytor och med olika metoder. Vi tar ansvar för hela processen från grunden till sista detaljerna. Med oss kan du vara trygga med att både få 100 % kvalitet i utfört arbete och hållbara resultat många år framöver!

Vi jobbar med alla typer av sten vid stenläggning i Uppsala, beroende på projektets karaktär:

  • Kullersten
  • Natursten
  • Betong
  • Trä
  • Gatsten
  • Tegel

Vi ger alltid gratis offert

Vi är ett företag som utför totalentreprenad inom markarbeten och stenläggning i Uppsala. För att du som kund skall vara nöjd med vårt arbete är det viktigt för oss att göra en värdering av platsen som skall renoveras. Detta för att kunna utföra ett så kvalitativt arbete som möjligt men också för att du som kund skall ha en uppfattning om vad som behöver göras, pris och arbetets omfång och längd. Vi erbjuder alla våra kunder gratis offert för kontroll av platsen och för att diskutera vad för slags stenläggning i Uppsala du önskar göra!

Har du ett projekt på gång och behöver hjälp med mark eller stenläggning i Uppsala? Kontakta oss för rådgivning eller för att begära gratis offert!