RING OSS - 08-12 42 00 40

Stenläggning Uppsala

RING OSS - 08-12 42 00 40

Om oss

Vi erbjuder tjänster inom dränering och stenläggning i Uppsala.

Guten Entreprenad är ett familjeföretag inom totalentreprenad och markarbeten med basen i Upplands Väsby. Företaget drivs av sonen Jonathan Pettersson och hans far, båda med rötter från Gotland. Företaget utför kompletta tjänster och entreprenader inom dränering och stenläggning i Uppsala. Vi erbjuder alltid gratis offert och gör det lilla extra så att våra kunder känner sig 100 % nöjda med vårt arbete!

Har ni behov av professionell hjälp med dränering? Eller önskar ni hjälp med stenläggning i Uppsala? Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri offert och rådgivning kring ert projekt!

Våra stenläggare

Efter ett långt liv med fotboll som högsta prioritet bestämde sig Johan för att satsa på att bli sin egen chef. Med över 12 år inom rivning och byggarbete var det inte svårt att bestämma sig för totalentreprenad som nästa steget i livet. Det var startskottet för Guten Entreprenad som idag drivs av både far och son. Som totalentreprenad utför företaget allt inom markarbeten, nybyggnation, dräneringstjänster och stenläggning i Uppsala.

Stenläggning i Uppsala

Våra professionella och erfarna stenläggare utgår från Upplands Väsby men utför alla typer av tjänster inom stenläggning i Uppsala med omnejd. Bland våra kunder har vi både företag och privatpersoner som har behov av mindre eller större arbeten med stenläggning i Uppsala. Vi lägger bl.a. sten på gångar, körvägar, garageuppfarter, uteplatser, trappor och mycket mer.

Har du frågor om hur en stenläggning i Uppsala bör göras där du bor? Genom att ringa oss och boka tid kommer vi på besök för att undersöka platsen som skall renoveras eller byggas om. Ett besök med undersökning av platsen och marken är en förutsättning för att vi skall skapa oss en uppfattning om vad som behöver göras och ge förslag på pris för arbetet. Vi erbjuder alltid gratis offert och undersökning för stenläggning i Uppsala men även alla våra övriga tjänster inom dränering, byggnation och markarbeten.

Kontakta oss när ni har behov för totalentreprenad med stenläggning i Uppsala! 

Vi är gutar som gör det extra!