RING OSS - 08-12 42 00 40

Stenläggning Uppsala

RING OSS - 08-12 42 00 40

Dränering

Vi utför tjänster inom dränering av hus i Uppsala.

Har ni fått fukt eller mögelskador i källaren? Då behöver ni hjälp med dränering för att rengöra avlopp och rör som mest sannolikt har blivit tilltäppta med slam eller andra partiklar. Vi utför alla typer av arbeten inom mark, dränering och stenläggning i Uppsala. Dessa tjänster kan beställas och utföras separat eller i kombination med varandra, allt beroende på ert behov!

Kontakta oss för gratis offert på arbeten inom dränering eller stenläggning i Uppsala!

När behövs dränering?

Vid en dränering förhindrar man att fukt och vatten ska ta sig in huset och bilda mögel och större fuktskador på väggar eller golv. Orsakerna till att en dränering behöver utföras kan vara att rören har blivit blockerade med slam och inte kan föra grundvatten bort från huset. Andra orsaker kan vara översvämning p.g.a. regn eller att stuprören pekar mot hus och väggarna. Förutom att en dränering skyddar huset från fuktskador förbättrar den även inomhusmiljön avsevärt.

Kostnadsfri fuktmätning och offert

Vi påtar oss både små och större arbeten inom dränering och stenläggning i Uppsala. Vi råder att man tar även de minsta spår av fukt i huset och källaren på allvar för de kan fort bli större skador och mögel med tiden. Ju längre man väntar med att utföra dränering desto mer kostsamt kan det bli på sikt. Om du misstänker att du behöver göra en dränering i ditt hus kan du kontakta oss för en kostnadsfri fuktmätning och offert! Vi erbjuder kostnadsfri offert och kontroll för alla våra tjänster, även dränering och stenläggning i Uppsala. 

Vi erbjuder 7 tjänster inom dränering:

 1. Dränering och isolering av husgrunder.
 2. Dikesgrävningar
 3. Avloppsgrävningar
 4. Rensningar
 5. Vatten- och avloppsarbeten.
 6. Rördragning och rörläggning.
 7. Markavvattning

Nybyggnation och renoveringar

När du anlitar oss för dränering av ditt hus kan vi även erbjuda tjänster inom nybyggnation, markarbeten och stenläggning i Uppsala. Vi erbjuder helhetslösningar inom bl.a. bygge av altan, när du vill renovera en trädgård med nya stenar eller göra om stentrappan som leder till garaget. Många gånger behöver man anlita flera företag för utföring av olika tjänster. Med oss kan du få totalentreprenad inom nybyggnationer och stenläggning i Uppsala.

Vi kan bistå med bygge eller renovering av:

 • Altan
 • Veranda
 • Terrass
 • Pooldäck
 • Trädgård
 • Uteplats
 • Garageuppfart

Kontakta oss när du behöver professionel dränering eller stenläggning i Uppsala!